Hoe maak je de beste gehaktballen? De eerste stap zou zijn om naar je moeder te gaan. Zij verwijst je vervolgens door haar haar moeder of schoonmoeder. Het is simpel. Je moeder maakt de beste gehaktballen. Het is een onmogelijke taak om deze na te maken. Het zit allemaal in de liefde die erin gestopt wordt. De manier van mengen, de speciale mosterd en dat heerlijke uitje wat erin zit. Gebruikt ze bouillon of worden ze kort gebakken? De eerste stap naar fantastische gehaktballen is afstappen van de gehaktbal van je moeder. De basis van een gehaktbal is goed, vers gehakt. Hier gaan wat gehaktkruiden (ja, gewoon een zakje) in en een uitje. Dan heb je eigenlijk al je basisbal. Op deze basis kun je perfect voortborduren. Denk aan het toevoegen van mosterd, chillies, olijven, lekkere kazen en ga zo maar door. Hoe je lekkere gehaktballen maakt lees je hieronder.
Variëren met gehaktballen
Hieronder zie je alvast een aantal gehakbal recepten om je te prikkelen!
[smulweb keyword=”gehaktballen” output=3 start=1]